Vlado Kumpan und seine Musikanten

8 juni 2024 in Babberich

Na vijf jaar komt Vlado Kumpan weer naar de Liemers in Gelderland! Op zaterdag 8 juni 2024 treden Vlado Kumpan und seine Musikanten op in Babberich. Dit wordt mogelijk gemaakt door de samenwerking van Schuttersgilde St. Jan, Drumfanfare St. Jan en de Vesters Walder Muzikanten. Vergeet dus niet om deze datum alvast in de agenda te zetten en alvast kaarten te reserveren want op is op!!!

Locatie: Sportpark SV Babberich “De Buitenboom”.
Mogelijke parkeerplaatsen: Dit zal te zijner tijd op het toegangskaartje staan.

Aanvang 19.00 (locatie is open vanaf 18.00)

Kaarten zijn hieronder te bestellen.

Alleen de plaatsen met stoelen zijn te reserveren. Plaatsindeling wordt door de organisatie vastgesteld op volgorde van aanmeldingen en een automatische indeling op basis van grootte en staat niet ter discussie. Dit gaat plaatsvinden in mei 2024. De plaatsen met banken en staanplaatsen zijn niet te reserveren. Hier geldt de volgorde van binnenkomst.

Na bestelling ontvangt u een bevestiging per email. Na betaling ontvangt u een bevestiging van de betaling. Let op deze kunnen in de SPAM terecht komen.
Het officiële toegangsticket sturen we voor 1 juni 2024 op en kan ook in de SPAM terecht komen. Dan krijgt u ook meer informatie met betrekking tot de parkeermogelijkheden.

Voor vragen kunt u contact opnemen met
06 – 57 116 642

Mocht je interesse hebben om hoofdsponsor te worden neem dan contact op met Erik@VWMkapel.nl€ 30,00

€ 25,00

€ 25,00
Totaal: € -

* Rolstoeltickets. Deze worden bij de plaatsen met stoelen geplaatst.